Gemeente Haarlem


10 mei 2004
sector Stadsbeheer

121/2004
Gemeente Haarlem, college van burgemeester en wethouders

Persbericht


Milieuvriendelijke Klus-& Energiemarkt

Wethouder Milieu schildert met natuurverf

Donderdag 13 mei organiseert de gemeente Haarlem de derde Milieuvriendelijke Klus- & Energiemarkt op de Grote Markt in Haarlem. Met deze klusmarkt wil de gemeente Haarlem laten zien dat iedereen bij het klussen rekening kan houden met het milieu. Om dit te demonstreren schildert wethouder Milieu, Ruud Grondel, om 17.00 uur het nieuwe logo van de klusmarkt met natuurverf.

De wethouder onderstreept met de demonstratie dat je ook bij het klussen rekening kan houden met het milieu. Natuurverf is één van de producten die op de klusmarkt worden getoond. Het voordeel hiervan is, dat het niet schadelijk is voor het milieu en de gezondheid. Daarnaast is op de klusmarkt veel informatie te krijgen over milieuvriendelijk isolatiemateriaal, zonne-energie, verantwoord hout, andere duurzame (bouw)materialen en nog veel meer.

De klusmarkt begint om 15.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Voor kinderen die de zoekplaat inleveren bij de gemeentekraam, ligt er een cadeautje klaar. En tussen 18.30 en 20.30 uur demonstreert Nico Zwinkels, bekend van tv, diverse klussen.
Kijk voor meer informatie op www.haarlem.nl.


Foto/illustratie: bijgevoegd logo van de klusmarkt als jpg-bestand.



Gemeente Haarlem