Rol van de Ondernemingskamer voor donderdag 13 mei 2004
Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 12-05-2004

Op donderdag 13 mei 2004 staan de volgende rekestzaken op de rol van de Ondernemingskamer:

10.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Op 't Hoog Holding B.V. (advocaat: mr. W.J. Kolkert), strekkende tot het instellen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken De Landeleije B.V. en tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen. 13.30 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van de stichting Pensioen- & Verzekeringskamer, strekkende tot het aanstellen van een bewindvoerder over Snelrewaard Pensioen B.V. 14.30 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van De Ondernemingsraad Novio N.V. (advocaat: mr. A. Joosten), strekkende tot de verklaring dat Novio N.V. bij afweging van alle betrokken belangen in redelijkheid niet heeft kunnen komen tot het besluit tot het plegen van een vervangingsinvestering ten behoeve van de aankoop van nieuwe bussen.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn - voor zover niet anders vermeld - openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

U dient rekening te houden met de mogelijkheid dat de behandeling van bepaalde zaken geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk zijn gekomen.

Mevrouw mr. A.K. van de Vorst-Glerum,
Griffier van de Ondernemingskamer.