Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

12-05-2004
Vaststelling bestemmingsplan "Den Brabander-1e fase"

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken op grond van het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat in de periode van maandag 17 mei 2004 tot en met maandag 14 juni 2004 het vastgestelde bestemmingsplan "Den Brabander-1e fase" ter inzage ligt. Dit vastgestelde bestemmingsplan heeft betrekking op het te ontwikkelen woongebied in Den Brabander te Chaam. Het vastgestelde bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. De wijziging heeft in hoofdzaak te maken met kleine aanpassingen op de plankaart om deze volledig te laten corresponderen met een eerder gemaakte inrichtingsschets.

Tijdens de periode waarin het bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen schriftelijk bedenkingen ingediend worden door:

§ diegenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;
§ belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad kenbaar te maken;
§ iedereen die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

De bedenkingen moeten binnen bovengenoemde termijn schriftelijk worden ingebracht bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC, 's-Hertogenbosch.