Gemeente Lingewaard


Tuindersvereniging Bergerden krijgt
Lingewaard Promotie Award
foto lingewaard promotie award

,,Een bedrijf of instelling dat buiten de gemeentegrenzen goed aan de weg timmert en zodoende een bijdrage levert aan de promotie van de gemeente Lingewaard'', zo formuleerde burgemeester Rob Persoon de criteria voor de Lingewaard Promotie Award. De prijs ging naar Tuindersvereniging Bergerden.

Lingwaard staat met een stand op de Regionale Bedrijvencontactdagen. De burgemeester noemde de aanwezigheid waardevol. "Hier op het Veronplein kunnen we de komende dagen bestaande contacten verstevigen en nieuwe relaties aanknopen. Netwerken is een onderdeel van het zaken doen. Ook wat de gemeente Lingewaard betreft."

"Ik ben namelijk van mening dat een goed contact tussen gemeentebestuur en het bedrijfsleven ten goede komt aan alle inwoners. Om economische ontwikkelingen op te pakken is samenwerking tussen het bedrijfsleven en de gemeente absoluut noodzakelijk.''

De opening van het Veronplein op de Bedrijvencontactdagen in Arnhem kreeg dit jaar een bijzonder tintje door de uitreiking van de gemeentelijke waarderingsprijs. Genomineerd voor de prijs waren: Tuindersvereniging Bergerden, De Betuwe Promotions uit Gendt en Erik Heijting uit Huissen.

Behalve een artistiek aandenken kreeg de winnaar een bedrag van 2.000 euro om te besteden aan een maatschappelijk project binnen de gemeentegrenzen.

Zie ook:
Drie genomineerden Lingewaard Promotie Award 2004

Artikel geplaatst op 12 mei 2004