Gemeente Lingewaard


Nieuwe website voor ondernemers

Speciaal voor (startende) ondernemers is een nieuwe website ontwikkeld. Deze bedrijvenpagina werd woensdag 12 mei, tijdens de Regionale Bedrijvencontactdagen, door burgemeester R. Persoon officieel in gebruik genomen.

Met deze website wil het gemeentebestuur het onderlinge contact met en de dienstverlening aan ondernemers optimaliseren.

Ondernemers kunnen op de site allerlei voor hen nuttige informatie vinden over bijvoorbeeld bedrijventerreinen, het gemeentelijk beleid, producten en diensten en bedrijvencontactfunctionaris Han van der Beek. Via een speciaal webformulier kunnen ondernemers rechtstreeks met hun vragen bij de contactfuntionaris en wethouder Economische Zaken Cor van Dalen terecht. Verder is er een nieuwsoverzicht, een agenda en een pagina met nuttige links.

De bedrijvenpagina heeft dezelfde vormgeving als Lingewaard.nl , maar is een op zich zelf staande website. Zo heeft deze site een apart uitklapmenu en zijn de miniatuurafbeeldingen bovenaan de website vervangen door fotootjes van Lingewaardse bedrijvigheid.

Het internetadres van de bedrijvenpagina is:
www.lingewaard.nl/bedrijven. De nieuwe website is ook toegankelijk via www.lingewaard.nl

Artikel geplaatst op 13 mei 2004