TNO

TNO blijft favoriet als werkgever

12-05-2004 - TNO blijft voor jonge hoogopgeleiden een aantrekkelijke (eerste) werkgever. Dat blijkt uit de resultaten van recente onderzoeken.

In het 'Intermediair Imago Onderzoek 2004', uitgevoerd onder ruim 6700 jonge hoogopgeleiden, staat TNO in de categorie non-profit instellingen op de eerste plaats als favoriete werkgever, gevolgd door het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Belastingdienst. In het onderzoek van vorig jaar nam TNO in deze categorie al deze zelfde positie in. In de algemene top-10 van favoriete werkgevers zakte TNO ten opzichte van vorig jaar van de zesde naar de elfde plaats. In totaal werden 237 bedrijven en (overheids)instellingen onderzocht.

In een ander onderzoek, waarvan de resultaten onlangs werden gepubliceerd, het continu Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek van de Intelligence Group, staat TNO bij jonge hoogopgeleiden - na respectievelijk ABN Amro, Unilever, Philips en Shell - op de vijfde plaats in de top-10 van favoriete werkgevers van Nederland. Dit onderzoek is tussen december 2003 en februari 2004 gehouden onder 4384 personen.

Nieuwsredactie, TNO

Werken bij TNO

Contactpersoon

Esther Slottje

Personeel en Organisatie TNO

T 015 269 49 06

slottje@po.tno.nl