Ingezonden persbericht


Super softwarebundel van Pinnacle: InstantCD/DVD MegaPack

De multimedia basisuitrusting voor een fantastische prijs!

Nijmegen, 13 mei 2004 -- Pinnacle introduceert een tijdelijke bundel van diverse Pinnacle softwarepakketten voor een aantrekkelijke prijs. InstantCD/DVD MegaPack is het meest complete branderpakket op de markt en biedt alles wat u nodig heeft om zelf CD's en DVD's te maken en te branden op het gebied van video, foto, muziek en data: Gemakkelijke en creatieve videobewerking met Studio 9 SE, Digitale foto's omtoveren in fotovoorstellingen op CD/DVD met Instant PhotoAlbum SE. DVD's kopiëren met InstantCopy en uw complete muziekverzameling rippen en beheren met de uitgebreide InstantAudio software. Maar dat is nog niet alles: Een labelmaker en 3 CD Recordables worden ook meegeleverd.

InstantCD/DVD MegaPack is met recht een allesbrander!

Prijs en verkrijgbaarheid

InstantCD/DVD MegaPack is vanaf eind mei in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij de grote retailers zoals Dixons, DynaByte, MyCom, Office Centre en de gespecialiseerde computerdealer. De adviesverkoopprijs bedraagt euro 79,00 inclusief BTW.

Over Pinnacle Systems

Pinnacle Systems voorziet omroeporganisaties en consumenten van geavanceerde oplossing voor het maken, opslaan en afspelen van digitale media voor gebruik in huis, in de studio en voor uitzendingen. De bekroonde digitale mediaoplossingen van Pinnacle Systems worden over de hele wereld gebruikt voor uitzendingen, videobewerking, dvd- en cdr-authoring, en op het Internet. Pinnacle Systems is erkend marktleider en heeft negen prestigieuze Emmy Awards ontvangen voor technische vernieuwingen. Deze inzet wordt in alle productlijnen gerealiseerd.

###

Downloadlink hi-res 3D PACKSHOT van Pinnacle InstantCD/DVD MegaPack:

3D Box InstantCDDVD MegaPack NL CMYK.jpg

Desgewenst is beeldmateriaal of meer informatie ook per email beschikbaar.

Perscontact:

Pinnacle Systems Benelux & South Africa

Tim van Donkersgoed

Kerkenbos 10 - 15 Unit I

6546 BB NIJMEGEN

Nederland

Tel.: +31 (24) 373 1202

Fax: +31 (24) 373 1701

Email: tdonkersgoed@pinnaclesys.com

Consumenten informatie:

Pinnacle Systems

www.pinnaclesys.com

+31 (0) 24 373 10 73

Alle handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke houders. © 2004.Pinnacle Systems, Inc.