Belgacom

Proximus lanceert een nieuwe herlaadwaarde van 5 EUR voor Pay&Go-klanten

Proximus lanceert vandaag een nieuwe herlaadwaarde van 5 EUR voor Pay&Go-klanten die herladen via 1-2-ring (via de gsm) of via 1-2-surf (via internet). Pay&Go-klanten hadden al de keuze tussen herlaadwaarden van 15 EUR, 25 EUR of 50 EUR. De nieuwe herlaadwaarde van 5 EUR is handig voor mensen die nog een kleine bijkomende herlaadbeurt willen doen of voor jongeren met een beperkt budget.

Vanaf vandaag hebben Pay&Go-klanten die hun kaart herladen via hun gsm of via internet de keuze uit 4 herlaadwaarden: 15 EUR, 25 EUR of 50 EUR (+ 5 EUR extra voor elke herlaadbeurt van 50 EUR) en de nieuwe herlaadwaarde van 5 EUR via 1-2-ring of 1-2-surf. Met deze nieuwe herlaadwaarde komt Proximus tegemoet aan de behoefte van vele Pay&Go-klanten om hun kaart met een klein bedrag te herladen. De kleine herlaadwaarde is handig voor mensen die nog een kleine herlaadbeurt willen doen of voor jongeren die een beperkt budget hebben.

Herladen via 1-2-ring (via de gsm)
Een Pay&Go-klant kan zijn kaart rechtstreeks herladen via zijn gsm, zelfs in het buitenland. Hij hoeft enkel de dienst te activeren bij Fortis Bank of bij Krediet aan de Nijverheid. Hiervoor gaat hij naar een Self-ruimte van Fortis Bank of Krediet aan de Nijverheid om de Pay&Go-kaart te koppelen aan een zichtrekening. De Pay&Go-gebruiker kan de dienst ook activeren via PC banking van Fortis Bank of van Krediet aan de Nijverheid. De inschrijving en het gebruik van 1-2-ring zijn gratis. Dit geldt ook voor de berichten voor activering en bevestiging van de herlaadbeurt.

Herladen via 1-2-surf (via internet)
Met 1-2-surf kan een Pay&Go-gebruiker via MyPay&Go op de website van Pay&Go zijn kaart of die van een andere gebruiker herladen. Hiervoor klikt hij op 'Herlaad je Pay&Go-kaart online', selecteert hij een herlaadbeurt en voert hij een Pay&Go-telefoonnummer in. Na bevestiging van de opdracht met een login, wordt het belkrediet aangevuld met de gekozen waarde. De klant ontvangt een gratis sms ter bevestiging van de transactie.

De klant hernieuwt de geldigheid van zijn Pay&Go-kaart met 1 jaar als hij herlaadt voor een bedrag van 15, 25 of 50 EUR. Elke herlaadbeurt van 5 EUR verlengt de geldigheid van de Pay&Go-kaart met 1 maand.

Naast de herlaadmogelijkheid via 1-2-ring of 1-2-surf heeft de Pay&Go-gebruiker nog andere mogelijkheden om zijn kaart te herladen voor de herlaadwaarden van 15, 25 of 50 EUR:


1-2-bank: aan een Bancontact/Mister Cash-betaalautomaat;


1-2-public phone: via de publieke telefooncellen van Belgacom met Proton;
1-2-card: met een Pay&Go-herlaadkaart;


1-2-ticket: via een ticket, net als de herlaadkaarten in verschillende verkooppunten te koop.

Meer informatie over herladen van een Pay&Go-kaart: www.payandgo.be/nl/index.html .

Informatie voor de pers:
Jean-Luc Van Kerckhoven - 02 205 47 19
Frédérique Verbiest - 02 205 27 56
0476 60 60 10 - e-mail: press@proximus.net

Over Proximus
Op 31 december 2003 telde Proximus 4.201.000 actieve klanten* (1.759.000 abonnees en 2.442.000 Pay&Go-gebruikers). Proximus, de marktleider voor mobiele telefonie in België, is voor 75% eigendom van de Groep Belgacom en voor 25% van Vodafone. Belgacom is opgenomen in de notering van de Eerste Markt van Euronext Brussels, onder "BELG".


* Voor Proximus is een actieve klant de houder van een mobiele telefoon die in de loop van de laatste drie maanden een oproep heeft ontvangen of tot stand gebracht of een sms heeft verstuurd of ontvangen.