Gemeente Woerden

Aanmeldingen gevraagd voor de Duurzaamheidprijs

Kent u een persoon, een bedrijf of een organisatie die het afgelopen jaar duurzaam heeft gehandeld? Meldt deze persoon dan aan voor de gemeentelijke Duurzaamheidprijs 2004. De Duurzaamheidprijs wordt om de twee jaar uitgereikt aan bedrijven, organisaties, scholen en inwoners die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van de leefomgeving van mensen, dieren en planten. De winnaar in elke categorie ontvangt een geldbedrag van 500, -, terwijl ook een wisseltrofee (kunstwerk) ter beschikking wordt gesteld. Activiteiten die voor de prijs in aanmerking komen, kunnen betrekking hebben op energiebesparing, preventie (van afval bijv.), natuurbeheer, het toepassen van milieuvriendelijke technieken of materialen en activiteiten die de bewustwording op deze terreinen vergroten. Het hierboven afgedrukte motto Nu voor later is bij dit alles richtinggevend.

In het afgelopen jaar zijn er in het bedrijfsleven en bij verschillende organisaties ongetwijfeld vele activiteiten ontwikkeld die voor de prijs in aanmerking komen. Weet u een bijzondere activiteit? Kent u een plaatselijke ondernemer die milieubewuste oplossingen / activiteiten heeft doorgevoerd? Wilt u deze activiteiten dan aan ons melden. Uiteraard is het ook mogelijk om uzelf met een goed initiatief aan te melden. Graag ontvangt de jury de gemotiveerde aanmeldingen voor 1 september 2004. Uw inzet in deze wordt zeer gewaardeerd!

U kunt uw aanmelding sturen naar de gemeente Woerden, Postbus 45, 3440 AA te Woerden, t.a.v. het secretariaat (de heer J. Luidens, telefoonnummer (0348) 428 621), of u kunt eerst nader overleggen met de voorzitter van de jury, de heer J.W.A. van Hengel (tel. 0348- 432665 of 433782).