VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone introduceert als eerste operator in Nederland de Vodafone Familiekaart

Maastricht, 13 mei 2004 - Vanaf vandaag kunnen klanten van Vodafone als eerste in Nederland gebruik maken van een nieuwe, handige dienst: de Familiekaart. Met deze unieke dienst kan een Vodafone abonnee maximaal 3 personen binnen zijn familie- of vriendenkring onderling laten communiceren tegen een speciaal tarief.

Tegenwoordig communiceren steeds meer gezinnen mobiel. Voor gezinsleden, partners of grootouders is de Vodafone Familiekaart een voordelige manier om overal en altijd bereikbaar te zijn. De Familiekaart kost slechts EURO 5 per maand. Voor dit bedrag kan de gebruiker van de Familiekaart bellen in Nederland naar een vast of mobiel nummer en de Vodafone Voicemail (1233) uitluisteren. Voor de Familiekaart gelden geen aansluitkosten.

Extra voordelig

Voor bellen naar de hoofdabonnee en tussen de Familiekaarthouders onderling geldt een gereduceerd tarief van 10 cent per minuut. Naar een ander Vodafone mobiel nummer bellen kost met de Familiekaart 20 cent. Voor andere vaste of mobiele nummers geldt een tarief van 30 cent per minuut. De hoofdabonnee belt volgens de tarieven van zijn eigen abonnement, maar profiteert ook van de 10 cent naar de Familiekaarten na zijn BelVoorraad.

Overzichtelijke factuur

De kosten van elke Familiekaart - ook indien er meer dan EURO 5 wordt verbeld - staan op de factuur van de hoofdabonnee. Overigens kan per Familiekaart ook een voordelige Vodafone live! voorraad of een SMS voorraad worden gekocht. De minimale contractduur van een Familiekaart is 12 maanden.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 130,4 miljoen klanten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.