Ingezonden persbericht


BeemsterKaas sponsort Nederlandse kampioene trampolinespringen Andrea Lenders

Beemster, 13 mei 2004 Nederlands kampioene trampolinespringen Andrea Lenders is vandaag met BeemsterKaas®, bij monde van directeur Eric Hulst, een tweejarige sponsorverbintenis aangegaan.

BeemsterKaas wil investeren in talent. Talent is de kracht van onze organisatie dat tot uiting komt in de smaak van onze kazen. Dat BeemsterKaas juist voor trampolinespringster Andrea heeft gekozen is dus gemakkelijk te verklaren. Andrea is dol op kaas, inwoonster van de kaasstad Alkmaar en hét gezicht van de trampolinesport in Nederland. De meervoudig Nederlands kampioene heeft zich onlangs, als eerste Nederlandse springster, geplaatst voor de Olympische Spelen 2004 in Athene. Dat heet talent.

Trampolinespringen
Na de historische toepassing van de verende eigenschappen van dierenhuiden door de eskimo's, en de wetenschappelijke toepassing van de trampolinemat in de ruimtevaart-training, is het trampolinespringen als sport aan een wereldwijde opmars begonnen. Sinds 2000 is het trampolinespringen bovendien als Olympische Sport geïntroduceerd. Uit elk land kan één springer en één springster zich plaatsen voor de Olympische wedstrijd. In 2004 is Andrea Lenders de eerste Nederlandse dame die erin is geslaagd op het WK een Olympisch ticket te veroveren. Dagelijks traint de Alkmaarse ten minste zes uren waarbij zij zwevend haar sprongen (dubbele en drievoudige salto's en meervoudige schroeven) uitvoert.

BeemsterKaas®
BeemsterKaas is een eerlijke kaas met een pure, echte smaak. BeemsterKaas wordt al sinds 1937 bereid volgens de originele, Oud-Hollandse receptuur en krijgt alle tijd om op een rustige, natuurlijke wijze te rijpen. Hierdoor wordt BeemsterKaas lekker, smedig en vol van smaak. Door de gewaardeerde, unieke smaak wordt BeemsterKaas al jaren met succes verkocht in de kaasspeciaalzaak en in de supermarkt.

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

CONO Kaasmakers Victory Alkmaar Tara van Oyen Andrea Lenders Tel.: 0299 68 92 00 Mobiel: 06 293 60025 Mobiel: 06- 46 15 32 97 Email: realenders@hotmail.com Email: t.vanoyen@cono.nl

Foto's van het ondertekenen van het sponsorcontract, en van Andrea met de kaasmakers van BeemsterKaas worden u separaat rechtenvrij ter beschikking gesteld.