Politie Zaanstreek-waterland


MEI-04
LOC: ZAANDAM

Meisje (16) vermist

Sinds zaterdag 8 mei omstreeks 13.00 uur wordt de 16-jarige Nathalie Pinas uit Zaandam vermist. Zij was op dat tijdstip nog in haar woning, samen met haar broer. De broer ging weg en Nathalie zou die middag met vriendinnen naar het centrum van Zaandam gaan. Het is niet bekend hoe laat zij van huis is weggegaan en waar zij naar toe gegaan is. Haar vriendinnen hebben haar niet meer gezien. Het meisje is tot op heden spoorloos.
Nathalie heeft een negroïde Noord Amerikaans uiterlijk, is ongeveer 1.75 m lang en heeft een stevig postuur. Zij heeft zwart half lang kroes haar in vlechten. Zij droeg een zwarte jas tot even voorbij haar knie. Op de jas zit een capuchon met daar langs een bontrandje. Verder droeg zij een blauwe spijkerbroek. Zij was in het bezit van een groene damesfiets met trommelremmen van het merk Locomotief, type populair.
Een ieder die Nathalie of haar fiets heeft gezien, of anderszins informatie over haar verblijfplaats kan verschaffen, wordt dringend verzocht te bellen met het wijkteam Hoornse Veld via 0900-8844

(Noot alleen voor de redacties,