Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459800 Fax 071-5459326


Datum: 13 mei 2004

(

Katwijk Woninginbraken
In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 mei is in twee woningen aan de Mars ingebroken. Men kwam de woningen binnen door het slot van de schuurdeur te forceren. Uit de woningen werden een mobiele telefoons, sieraden en portemonnees weggenomen.

Voorschoten Verkeersongeval
Op donderdag 13 mei omstreeks 12.00 uur een verkeersongeval plaats op de kruising Wijngaardenlaan/Juliana van Stolberglaan/Stationsplein. Een 16-jarige bromfietster uit Voorschoten reed over het fietspad langs de Wijngaardenlaan in de richting van Voorschoten. In tegenovergestelde richting reed een 45-jarige automobilist en plaatsgenoot. De automobilist sloeg rechtsaf om het terrein van een tankstation op te rijden. Hij zag hierbij de bromfietster over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De bromfietster klaagde over de nek en de armen waarna ze voor onderzoek overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.


Schoonhoven Aanhouding

De politie in Schoonhoven heeft op woensdag 12 mei een 40-jarige inwoner van Schoonhoven aangehouden. De man wordt verdacht van het toebrengen van ernstig letsel, waarschijnlijk met een mes, bij een 29-jarige inwoner van Schoonhoven. De bekenden kwamen elkaar in het afgelopen weekend op een feestje in een woning tegen, ze kregen ruzie en daarbij werd het slachtoffer met een scherp voorwerp in zijn gezicht gestoken. De verdachte wordt op vrijdag 14 mei voorgeleid bij de rechter-commissaris in Den Haag.


Waarder Aanhoudingen

De politie heeft op donderdag 13 mei drie mannen van 19 jaar uit Driebruggen aangehouden. Zij worden ervan verdacht op donderdag 29 april een 26-jarige Gouwenaar te hebben mishandeld. De Gouwenaar werd bij de bossen langs de Prins Bernhardstraat geslagen en geschopt. De Gouwenaar liep ondere andere gekneusde ribben en een hersenschudding op. Aanleiding voor de mishandeling was een eerder conflict tussen bekenden van de betrokkenen.


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --