Ingezonden persbericht


Persbericht

Downtown Duinlust Restaurant en Café geopend

DUINLUST VITALITY RESORT BEREIKT DEFINITIEVE VOLTOOIING

Overveen, 13 mei 2004 Duinlust Vitality Resort heeft haar voltooiing bereikt met de opening van Downtown Duinlust Restaurant & Café en de verdere uitbreiding van Duinlust Business & Development. Daarmee is het Duinlust-concept gereed en is er een unieke locatie ontstaan waar mensen op het prachtige landgoed in de Overveense duinen kunnen werken aan het optimaliseren van hun gezondheid en vitaliteit op lichamelijk, geestelijk en sociaal niveau, zakelijk of privé. Downtown Duinlust Restaurant biedt eerlijke voeding van hoogwaardige culinaire kwaliteit. Bovendien onderscheidt het zich door een uniek concept, waarbij de gasten kunnen kiezen voor maatwerk lunches of diners op basis van de persoonlijkheidstypen die voortkomen uit de 5 elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.
De afgelopen twee jaar heeft 'Duinlust Health & Leisure' in Nederland inmiddels naam gemaakt met haar state of the art Health Club en Day Spa. Verschillende soorten massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen, sauna, hammam, dompelbaden, voetenbaden, Vichy Shower, private whirlpool room, de Aveda Lifestyle Store en de Health Food Bar. Daarnaast is er het 'Centre for Integrative Medicine'. Hier kunnen mensen bouwen aan het optimali-seren van hun gezondheid en vitaliteit door medische- en paramedische consulten, behandelingen en programma's in een multidisciplinaire setting voor individuele consumenten en bedrijven. 'Duinlust Business & Development' tenslotte ondersteunt organisaties op het gebied van locatieverhuur, reïntegratie, ziektepreventie en verzuim-reductie. Daarnaast vinden op Duinlust kunstexposities, muziekconcerten en lezingen plaats.

Vitale visie
In de verschillende gebouwen van Duinlust is nu een totaalbeleving ontstaan die is afgestemd op de vijf elementen van de integrale aanpak: beweging, ontspanning, gezond-heid, voeding en denken. Het totaalconcept Duinlust Vitality Resort is gebaseerd op het begrip Vitality Management. Volgens de Duinlust filosofie betekent gezond zijn ook vitaal zijn. Vitaliteit is onmisbaar voor het optimaal functioneren in onze hectische samenleving. Op Duinlust wordt het vermogen gestimuleerd om zelf je vitaliteit te beïnvloeden. Privé en in de werksituatie. Onder begeleiding van professionals die uitgaan van het unieke in ieder mens. Het totaalconcept is vanaf nu dus voor iedereen beschikbaar. Hierdoor is een unieke locatie ontstaan die je energie en zin geeft om het leven te leven.

/ / / /