Ingezonden persbericht

Nieuwe Duscholux trainingen van start

Technische en commerciële aspecten in theorie en praktijk

VIANEN, 20040318 -- Duscholux Nederland organiseert dit jaar opnieuw een aantal technische en commerciële trainingen. Gezien de opkomst en reacties voorzien de trainingen in een behoefte. Duscholux biedt een drietal verschillende trainingen voor showroommedewerkers en installateurs/monteurs. Elke training gaat in op zowel de theoretische als de praktische aspecten. De trainingen vinden plaats in de trainingsruimte en showroom van Duscholux te Vianen. Deelname is kosteloos.


Technische training
De technische training gaat in op aspecten als controle, montage, inmeten en opleveren. Ook de verschillende innovatieve oplossingen voor montagegemak komen aan de orde. De technische trainingen vinden plaats op 13 mei en 21 oktober, van 10.30 uur tot 15.30 uur en op 17 juni van 16.00 uur tot 21.00 uur.

Commerciële training
Voor showroommedewerkers organiseert Duscholux trainingen gericht op algemene productkennis. Daarbij staat het commerciële aspect centraal. Gezien de snelheid waarmee ontwikkelingen elkaar opvolgen en het feit dat de consument zich terdege oriënteert, is deze training geen overbodige luxe. Een goede productkennis is tenslotte het kenmerk van de vakman. Duscholux organiseert deze trainingen op 17 mei en 4 oktober, van 10.30 uur tot 15.30 uur.

Verkopen en inmeten hardglazen douchewanden
Hardglazen douchewanden zijn populair bij de consument. Bij de advisering aan de klant, het inmeten en het installeren spelen echter andere aspecten een rol dan bij de kunstglazen douchewanden. Zo vergt het inmeten een grote nauwkeurigheid. Deze training geeft waardevolle kennis, tips en vaardigheden voor de verkoop en het inmeten van de Collection series van hardglazen douchewanden. Deze training wordt verzorgd op 19 april, 7 juni en 11 oktober van 10.30 uur tot 15.30 uur en is gericht op zowel de showroommedewerker als de installateur/monteur.

Meer informatie over de trainingen en een inschrijfformulier is verkrijgbaar bij Duscholux Nederland, telefoonnummer: 0347-323000 of op de website www.duscholux.nl.





Ingezonden persbericht