Politie Zeeland


O-4697-2004 EENZIJDIG ONGEVAL

Woensdagmiddag rond 14.45 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Lewedorp een eenzijdig ongeval plaats.
Een 31-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Goes en gaande in de richting van Arnemuiden.
Door onbekende oorzaak raakte hij in de rechterberm, stuurde naar links en botste tegen de vangrail.
De auto kwam op de zijkant tot stilstand.
De 31-jarige man hield aan het ongeval pijnlijke knieën en nek over.


O-4698-2004 AANRIJDING IN KERKWERVE

Woensdagmiddag rond 15.30 uur vond er op de kruising Delingdijk, Ringdijk in Kerkwerve een aanrijding plaats tussen een tractor met aanhanger en een kampeerauto.
De 16-jarige bestuurder van de tractor uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Ringdijk komende uit de richting van Scharendijke.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende
76-jarige bestuurster van de kampeerauto uit de gemeente Schouwen-Duiveland.
Door de aanrijding kantelde de kampeerauto. De bestuurster werd door de brandweer uit de auto gehaald en met nog onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Z-4699-2004 DIEFSTAL PORTEMONNEE

Tussen dinsdagochtend 06.00 uur en dinsdagavond 22.30 uur is een 33-jarige vrouw uit België in een horecagelegenheid in Aardenburg bestolen van haar portemonnee.
Tussen genoemde tijdstippen was de vrouw aan het werk in de horecagelegenheid. Haar tas, met daarin haar portemonnee, had ze achter een balie gezet.
Toen ze naar huis wilde gaan ontdekte ze dat de portemonnee, met een waarde van honderden euro's, uit haar tas was weggenomen.
In de portemonnee zaten waardepapieren en enkele honderden euro's.


Z-4700-2004 GRAFFITI

Tussen dinsdagavond 20.00 uur en woensdagochtend 05.45 uur is er graffiti gespoten op een winkelpand aan de Alvarezlaan in Terneuzen.
De gevel, ruiten en deuren zijn bespoten. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-4701-2004 AANRIJDING BIJ WAARDE

Woensdagavond rond 18.30 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Waarde een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtauto met aanhanger.
De 39-jarige bestuurder van de personenauto uit Goes reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom.
Door onbekende oorzaak botste hij tegen de voor hem rijdende vrachtauto met aanhanger, bestuurd door een 49-jarige man uit Oostburg.
Zes auto's, die daarachter reden, raakten beschadigd toen ze over de afgevallen onderdelen van de personenauto en vrachtauto reden.
Er raakte niemand gewond.





Politie Zeeland