2e persbericht van vrijdag 14 mei 2004

Eindhoven 14-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw gewond bij ongeluk

Op de Aalsterweg is vrijdagmiddag rond 16.30 uur een 24-jarige automobilist uit Velden achterop de auto van een 61-jarige automobiliste uit Eindhoven gebotst. Beide autos zijn vervolgens op de auto van een 30-jarige man uit Den Haag gebotst. Het ongeluk gebeurde doordat de vrouw uit Velden niet tijdig vaart kon minderen toen de vrouw voor haar remde. De vrouw uit Velden liep verwondingen aan haar polsen op en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Helmond: Gereedschap gestolen

In een bedrijf aan de Veedrift is tussen donderdag 7.30 uur en vrijdag 18.00 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een schuifdeur aan de voorkant van het pand open te breken. Weggenomen werden onder meer twee boormachines, een slijpmachine, een schroefmachine, een frees, een schaafmachine, een boorhamer en een cirkelzaag.

Deurne: Portemonnee gerold

Op de Markt is vrijdag rond 13.30 uur de portemonnee van een 52-jarige vrouw uit Uden gerold. De vrouw bezocht de weekmarkt. Toen zij bij een kraam iets afrekende haalde iemand de portemonnee uit haar tas. In de portemonnee zat 170,=.

Deurne: Gereedschap gestolen

Bij twee bedrijven aan de Halvemaanweg is tussen donderdag 17.30 uur en vrijdag 16.30 uur ingebroken. Uit één bedrijf werden een decoupeerzaag, twee boormachines, een slijptol en een pneumatische boormachine gestolen. Bij het andere bedrijf werden onder meer twee boormachines gestolen. In beide gevallen werd een toegangsdeur opengebroken.

Veldhoven: Zakkenroller pakt portemonnee

Een zakkenroller heeft vrijdag tussen 13.30 en 13.45 uur de portemonnee van een 69-jarige Veldhovense vrouw gestolen. De vrouw deed boodschappen in een winkel aan het Meiveld. Bij de kassa bemerkte zij dat de portemonnee uit haar jaszak was weggenomen. In de portemonnee zaten enkele pasjes en 40,=.

Waalre: Motorrijder gewond

Op de A2, ter hoogte van hectometerpaal 171.3, is vrijdagmiddag rond 17.00 uur een 53-jarige motorrijder uit Bocholt (België) door nog onbekende reden de controle over zijn stuur verloren en gevallen. De man is met een hersenschudding en een verwonding aan zijn knie overgebracht naar het St. Annaziekenhuis. De motorrijder reed vanuit Leenderheide richting Valkenswaard. De westbaan van de A2 werd korte tijd afgesloten vanwege het ongeluk.