Nighttown Rotterdam Novastar in Nighttown

VR 14.05 NOVASTAR + support act

Het brein achter Novastar is Joost Zweegers. Van zijn titelloze album uit 2000 gingen er meer dan 100.000 over de toonbank. Nu is hij bezig met het langverwachte vervolg. Vrijdag 14 mei staat Novastar op het podium van Nighttown en hoor je het resultaat van dat 2de album live!

Novastar overtuigt met zijn klassieke popsongs met veel ontzag voor melodie en structuur. Op het debuutalbum wordt duidelijk dat zelfs anno 2000 popmuziek nog steeds kan vertrekken vanuit die ene, eerlijke overtuiging die Joost Zweegers met zich meedraagt. De pers was het unaniem eens met headliners als 'Novastar overklast Joe Cocker' , 'Novastar, een bezielde uitvoering van indrukwekkende nummers', 'Joost zingt de sterren van de hemel', 'De klasse van Sting'.

Neil Young als K`s Choice nodigden Novastar uit om met hen door Europa te toeren en die kans liet Joost niet liggen. Het zorgde er mede voor dat Novastar twee jaar na het uitbrengen van de plaat nog steeds in de hoogste regionen van de Belgische albumlijsten was terug te vinden. Nu nodigt Nighttown jou uit om aanwezig te zijn bij het concert van Novastar op 14 mei. Zorg dat je het niet mist, want Novastar staat op het punt wereldwijd door te breken!

VR 14.05 Novastar + support act

Zaal open 20.00 uur
EUR 10,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.

Voorverkoop start binnenkort bij Ticket Service, Plato en Sounds in Rotterdam

(G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

www.nighttown.nl / www.novastar.be

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --