Provincie Noord-Brabant


Brabantlaan 1
Postbus 90151
5200 MC 's-Hertogenbosch
Telefoon (073) 681 28 12
Fax (073) 614 11 15
info@brabant.nl
www.brabant.nl
Bank ING 67.45.60.043
Postbank 1070176

Persuitnodiging                                   
                                                  

Brabantse bedrijventerreinen en Majoppeveld

Op vrijdag 14 mei (9.00 uur) is er een persbijeenkomst in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch over bedrijventerreinen in het algemeen en één bedrijventerrein in het bijzonder.

Onno Hoes, gedeputeerde Economische Zaken en Internationale Betrekkingen zal een toelichting geven op de stand van zaken van Brabantse bedrijventerreinen. Gedeputeerde Hoes zal onder meer ingaan op een tussenrapportage van de BOM over dit onderwerp.

Eveneens vindt er tijdens de bijeenkomst de ondertekening plaats van een samenwerkingsovereenkomst die moet leiden tot de herstructurering van de Schotsbossenstraat e.o. op het industrieterrein Majoppeveld te Roosendaal.
J. Pelle, wethouder Economische Zaken, J. Vromans, directeur BVR Projectontwikkeling en J. Jorritsma, directeur Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, bekrachtigen met hun handtekening de publiek-private samenwerking die moet resulteren in het ontwikkelen en opleveren van de herstructureringsplannen per 1 januari 2005. Het Ministerie van Economische Zaken dat slechts een beperkt aantal herstructureringsprojecten faciliteert, heeft aangegeven ook Majoppeveld daaraan toe te voegen. Daarnaast heeft ook de Provincie Majoppeveld verheven tot provinciaal proefproject. De aanwezigen zullen een aantal unieke aspecten van dit project tijdens de persbijeenkomst belichten.