Mazda

14-5-2004

Mazdadealers onderscheiden voor goede prestaties

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Vreeland is er aan 25 Mazda-dealers een Star Club Award uitgereikt door de Nederlandse Mazda-importeur Auto Palace de Binckhorst b.v. De dealers ontvingen deze onderscheiding vanwege hun excellente bedrijfsprestaties en de inzet voor hun klanten.

Auto Palace de Binckhorst b.v. looft de Star Club Award jaarlijks uit. Mazda-dealers die op diverse fronten goed presteren, komen in aanmerking voor de Award. Het accent ligt daarbij op zowel commerciële prestaties als klanttevredenheid.

Een dealer treedt dus niet zomaar toe tot de Star Club. Piet de Roos, Algemeen Directeur van Auto Palace de Binckhorst b.v., legt uit: Om te kunnen toetreden tot de Star Club, moet een dealer aan een aantal eisen voldoen. Uiteraard moet het commerciële deel van het bedrijf gezond zijn. Maar er is vooral aandacht voor de klanttevredenheid. Tijdens het onderzoek besteden we dan ook veel aandacht aan de waardering van de klant voor zijn dealer. In totaal reikte De Roos de befaamde Star Club Award uit aan 25 dealers.

Veel aandacht

De onderscheidingen komen op een mooi moment. We kunnen niet alleen tevreden zijn over de prestaties van onze dealers, ook het merk Mazda zit enorm in de lift, vertelt De Roos. In de eerste vier maanden van dit jaar verkochten we in Nederland bijna 5.300 nieuwe Mazdas. Dat is ruim 20 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar! Voor dit succes heeft De Roos ook een verklaring: We hebben in ieder segment een aansprekend model, van de Mazda2 tot de Mazda6. Daarnaast trekt de revolutionaire Mazda RX-8 veel bekijks in de showrooms. Kortom, we hebben geen gebrek aan aandacht.