NATIONALE GROTE CLUBACTIE
http://www.groteclubactie.nl

Inschrijving Grote Clubactie

Tilburg, 14 mei 2004

Verenigingen schrijven massaal in voor vertrouwde loterij Grote Clubactie: nummer 1 loterij voor verenigingsleven

De jaarlijkse Grote Clubactie is weer gestart. Traditiegetrouw schrijven verenigingen, clubs en stichtingen in Nederland zich massaal in voor deze actie in de vorm van een jaarlijkse nationale loterij. Nog altijd vanuit een organisatie die werkt zonder winstoogmerk met als enige doel het verenigingsleven financieel te ondersteunen. Jaarlijks schrijven zich al een 8000 verenigingen in. De inschrijving vindt steeds vaker plaats via www.clubactie.nl, de vernieuwde internetsite van de Nationale Grote Clubactie.

Goed vertrouwd met jaarlijkse actie
Al meer dan 30 jaar is de Nationale Grote Clubactie bekend bij het Nederlandse verenigingsleven. Als fondsenwerver organiseert zij ieder jaar opnieuw een loterij met als doel de clubkas van verenigingen te spekken. Stichting de Grote Clubactie zorgt voor de loten en de prijzen, maar verzorgt ook de nodige publiciteit rondom de actie. Het enige wat de clubs zelf moeten doen is loten verkopen. Het Nederlandse verenigingsleven is inmiddels goed vertrouwd met de jaarlijkse actie, dat blijkt uit de vele aanvragen die zijn binnengekomen, al vóór de actie van start ging.

Extra stimulans voor jonge lotenverkopers
Dit jaar worden de jonge lotenverkopers extra gestimuleerd op pad te gaan voor hun vereniging. Onder de beste lotenverkopers worden verschillende sportclinics verloot door de Grote Clubactie. Vorig jaar zijn honderden lotenverkopers blij gemaakt met bijvoorbeeld voetbalclinics bij verschillende eredivisie clubs. Vanaf augustus is op de kidssite van de Grote Clubactie: www.Kidzonely.nl heel wat te beleven en zijn er fantastische prijzen te winnen.

Clubs verdienen duizenden euro's
De Grote Clubactie is de enige loterij in Nederland waarbij geen 50%, maar 80% van de opbrengst van de lotenverkoop direct terechtkomt in de kas van de vereniging. De loten worden verkocht voor 2,50 euro waarvan 2,00 euro direct bestemd is voor de clubkas. Bovendien telt de winst al vanaf het eerste verkochte lot. Ook wordt niet geclaimd prijzengeld van het vorig jaar verloot onder de verenigingen die zich al in een vroeg stadium aanmelden om opnieuw met de actie mee te doen. Duizenden euro's worden op deze manier verdiend. Een welkome aanvulling voor iedere vereniging, zeker in deze tijd!

Informatie
Verenigingen die meer willen weten over de Grote Clubactie kunnen vrijblijvend een informatiepakket aanvragen bij de Nationale Grote Clubactie, Postbus 90100, 5000 LA Tilburg. Bellen of e-mailen mag ook: telefoon 013-4552825, e-mail: grote@clubactie.nl.

14 mei 04 11:31