Ingezonden persbericht


CHRISTIJAN ALBERS WORDT AMBASSADEUR VAN CODEMASTERS' 'DTM RACE DRIVER 2'

Arnhem, 14 mei 2004. Christijan Albers wordt het gezicht van Codemasters' nieuwe racegame 'DTM Race Driver 2'. 'DTM Race Driver 2' is de ultieme opvolger van 'DTM Race Driver' en ligt sinds april in de winkels. Christijan en zijn DTM bolide zijn te zien op het packshot van de game.

Het gaat in 'DTM Race Driver 2' vooral om de variatie in het racen. Het spel maakt zich uniek door alle verschillende racetypes die het bevat. Zo kun je naast de DTM bolides van Mercedes, Opel en Audi ook achter het stuur kruipen van een Formula Ford, Land Rover, rallywagen, stockcar of Super Truck.In totaal zijn er zo'n vijftien verschillende racetypen, die zowel qua graphics als gameplay van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Daarnaast bevat 'DTM Race Driver 2' een lijst met een vijftigtal circuits waar je terecht kunt om je racekunsten te vertonen. Het racen zelf in 'DTM Race Driver 2' richt zich voornamelijk op realisme. Zowel wat betreft de gedragingen van de wagens als de schademodellen ervan. Elke auto (of truck) rijdt op z'n eigen typische manier.

Jurrie Hobers, General Manager Codemasters Benelux: "We zijn er erg trots op om Christijan Albers als ambassadeur voor onze nieuwe racegame aan u voor te mogen stellen. In onze ogen is Christijan Nederlands beste coureur en past zijn gezicht dus perfect bij 'DTM Race Driver 2'; onze beste racegame tot nu toe."

Christijan Albers, autocoureur: "Met 'DTM Race Driver 2' bevestigt Codemasters haar goede naam als producent van racegames. Dit spel is net zo verslavend als het racen zelf."

> > >

EVA VAN PELT // MANAGER PR, SPONSORING, SPECIAL PROJECTS

THE COMMUNICATION COMPANY (NETHERLANDS) BV
GINNEKENWEG 275 // 4835 NC BREDA // THE NETHERLANDS

T. +31 (0)76 5655511 // F. +31 (0)76 5659838
M. +31(0)6 14694681
E. EVA@TCC.COM // I. WWW.TCC.COM

NO. 1 AGENCY FOR CHALLENGER BRANDS.
IT'S NOT THE SIZE OF THE DOG THAT IS IN THE FIGHT, IT'S THE SIZE OF THE

FIGHT THAT IS IN THE DOG.