Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KUNST EN CULTUUR / MUZIEK / MEDIA

14 mei 2004

KINK FM LANCEERT NIEUWE WEBSITE

Hilversum, 14 mei 2004

KINK FM heeft deze week haar volledig vernieuwde website gelanceerd. Zowel inhoudelijk als qua vormgeving heeft www.kinkfm.com een complete gedaantewisseling ondergaan. Op de nieuwe site is nog meer informatie over KINK FM te vinden. Tevens is het opvragen van actueel popnieuws, playlisten, frequenties en gegevens over de programmering nog gemakkelijker en overzichtelijker geworden.

De nieuwe site biedt bovendien de actuele playlisten van de non-stop uren in de nacht en ochtend, voorzien van albumtitels, jaartallen en platenlabel. 'Op die manier kunnen we onze luisteraars nog beter informeren over de muziek die KINK FM draait. Bovendien kunnen mensen, die bepaalde titels zelf willen aanschaffen, deze zo gemakkelijker terugvinden in de platenzaak', aldus programmaleider en music-director Arjen Grolleman. De komende weken zal de site nog verder worden uitgebreid, met onder meer biografieën en foto's van alle medewerkers.

KINK FM zendt 24 uur per dag alternatieve popmuziek uit.

De zender is in heel Nederland via de kabel, internet en satelliet (digitaal) te beluisteren. Check http://www.kinkfm.com voor kabelfrequenties of bel 0900 - 300 1900.

----------


Ingezonden persbericht