UCP MORGEN

ucp morgen heeft Mobile Messaging Award 2004 gewonnen

Wenen (ots) -

Mobile Music Service van ucp's Content Download Platform wint prijs voor 'Best Content or Information Service' die als Mobile Jukebox werd gelanceerd voor T-Mobile

ucp morgen, Europa's grootste provider van diensten inzake mobiele content voor mobiele netwerkoperatoren en portaalsites, kreeg deze week de Mobile Messaging Award 2004 voor zijn Mobile Music Download Service.

ucp morgen heeft vorige week met succes de eerste grootschalige en volledige mobiele detailhandelsdienst voor muziek voor GPRS en UMTS in de t-zones van T-Mobile gelanceerd onder de naam 'Mobile Jukebox'. Deze innovatieve oplossing werd gezamenlijk ontwikkeld door ucp morgen en T-Mobile.

'De toevoeging van kwalitatief hoogstaande muziekbestanden is de meest innovatieve en aanvaarde component van het 'blue Content Delivery Platform', aldus Christian Lutz, CEO van ucp. 'blue', dat zowel toestel- als platformonafhankelijk is, levert superieure en persoonlijke content van elk mediatype in elke taal en ondersteunt mobiele telefoons over de hele wereld. Op dit ogenblik hebben meer dan 50 miljoen klanten toegang tot diensten die worden verleend door meer dan 165 aangesloten contentproviders in 9 landen. Naast andere dragers en portaalsites levert 'blue' ook de technologie voor de 't-zones'-downloaddienst van T-Mobile op alle Europese markten en bij Cable & Wireless in de VS.'

ucp morgen biedt een volledig gamma end-to-end-diensten voor de levering van mobiele content aan mobiele netwerkoperatoren, portaalsites en de muziekindustrie. De oplossing biedt een front-end voor WAP- en webshops, het onderbrengen van content en downloadbare muziek. Gebruikers kunnen muziekcontent doorbladeren, vooraf beluisteren en downloaden naar hun mobiele toestel door middel van een GPRS- of UMTS-aansluiting.

Over ucp morgen: ucp morgen is Europa's grootste provider van diensten inzake mobiele content voor mobiele netwerk operatoren en andere bedrijven die mobiele diensten aanbieden. 'blue' is de productmerknaam van het dienstverleningsplatform van ucp morgen, een volledig gamma multimediadiensten die zich reeds op de markt hebben bewezen, waaronder content upload, media-adaptatie, levering, download evenals een aanbod van berichten en MMS Media Album.

ucp morgen, dat werd opgericht in 2001, heeft vandaag een team van 60 mensen in Oostenrijk (hoofdzetel), Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de VS. De huidige klanten zijn onder andere vooraanstaande mobiele netwerkoperatoren zoals T-Mobile International (Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, de Tsjechische Republiek), Swisscom Mobile, Hutchison 3G, HT Mobile, Danger Inc., Cable & Wireless en vooraanstaande consumentenportaalsites zoals www.uboot.com, www.sms.at.

ots Original Text Service: ucp morgen

Contactpersoon voor de pers
Christian Lutz, CEO ucp morgen, christian.lutz@ucpmorgen.com ucp morgen, Neutorgasse 12, AT 1010 Wenen, Oostenrijk http://www.ucpmorgen.com/
Tel. +43 1 532 6464 702
Fax: +43 1 532 6464 300

14 mei 04 15:45