Ryanair

News Release

14.05.04

Ryanair garandeert gÉÉn opslag voor gestegen brandstofprijzen

Ryanair garandeert al haar passagiers dit jaar geen brandstoftoeslagen of andere prijsstijgingen. Nadat British Airways en Quantas de eerste maatschijpen zijn die brandstoftoeslagen willen gaan introduceren, zei Michael O'Leary, algemeen directeur van Ryanair:

"Zoals gewoonlijk, het eerste instinct van British Airways en andere dure maatschappijen is gericht op het afzetten van passagiers. Het is oneerlijk om passagiers die al een ticket hebben gekocht en betaald nu ineens een toeslag zouden moeten betalen. Bovendien heeft British Airways deze passagiers ook geen geld teruggegeven toen de olieprijzen zijn gedaald over de afgelopen 5 jaar.

"Bij Ryanair geloven we erin dat het lage tarief dat je betaald het enige is dat je zou moeten betalen. We garanderen dan ook dat iedere passagier die zijn zomervakantie boekt bij Ryanair dat kan doen zonder vrij van prijsstijgingen of brandstoftoeslagen.

Bij Ryanair geloven we in lage tarieven - vandaag, morgen en voor altijd! Brittish Airways is gewoon een afzetter!"

Stansted: vanaf 22,99 incl. taksen, enkele reis Girona: vanaf 29,99 incl. taksen, enkele reis

Boekingsperiode: 21/05 - 27/05 Reisperiode: 04/06 - 30/09 Beschikbaar op de volgende dagen: dinsdag, woensdag, donderdag