BOVAG


Jeroen Trapman nieuwe voorzitter BOVAG-afdeling VNM

14 May 2004

De leden van de Verenigde Nederlandse Motorenrevisiebedrijven (VNM), een afdeling van BOVAG, kozen tijdens hun jaarvergadering op 14 mei 2004 unaniem Jeroen Trapman tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Quint Meijer op.

Jeroen Trapman (40) uit Driebergen is algemeen directeur van ABC Remanufacturing Group, waartoe de bedrijven Autrans in Lunteren en Bols & Kooijman in Tilburg behoren.

Trapman over het imago van revisie: Revisie verdient als volwaardig product een goede positie in de markt. VNM wil vooral het imago van revisie verbeteren. Daartoe wordt gestreefd naar meer aandacht in gespecialiseerde TV-programmas. Eerder was VNM betrokken bij succesvolle uitzendingen van het Veronica-programma De Heilige Koe. Sindsdien heeft de markt en de technische ontwikkeling niet stil gestaan. Een voorbeeld is de computergestuurde machine.

De BOVAG-afdeling VNM verenigt 80 professionele revisiebedrijven, die zich vooral bezig houden met het reviseren van motorblokken en cilinderkoppen. Dat zeer specialistische werk doen zij niet alleen voor de autobranche, maar bijvoorbeeld ook voor industriële en scheepsmotoren.

Een foto van Jeroen Trapman is beschikbaar via het secretariaat van BOVAG-persdienst, 030 - 659 53 40 of via e-mail pers@bovag.nl