Dienstenbond CNV

Akkoord bij Prisma Food over werktijden
14-05-2004

Op donderdagavond 13 mei hebben CNV Dienstenbond, de andere bonden en Prisma/Sligro een akkoord bereikt over de werktijden van het kantoorpersoneel. Het gaat hierbij vooral om de werknemers die voorheen op het Centraal Kantoor van Prisma in Nijkerk werkzaam waren, maar ook enkele werknemers van Prisma in Kapelle vallen onder de afspraken.

Het akkoord zal binnenkort aan de leden van de bonden worden voorgelegd. Dan zal worden uitgelegd wat de gemaakte afspraken precies inhouden en ook zal aan de leden worden gevraagd om in te stemmen met het bereikte akkoord.

De tekst van het akkoord wordt nu door Prisma/Sligro op papier gezet. Pas als we over die tekst beschikken en het eens zijn geworden met werkgever over de tekst, zullen we deze aan onze leden doen toekomen.

Noteert u alvast in uw agenda donderdag 3 juni van 20.00 tot 22.00 uur in de kantine van Prisma in Putten.

Dan hoort u van ons wat wij voor u bereikt hebben en kunt u meebeslissen over het resultaat.

Zoals wij hierboven al hebben geschreven, zal de tekst van het akkoord aan u ter beschikking worden gesteld, zodra wij hierover overeenstemming hebben bereikt met uw werkgever.

Voor andere vragen en informatie kunt u contact opnemen met uw bestuurder Aletta Bulsink, a.bulsink@cnvdibo.nl of tel. (055)5772640.

Omdat het aantal werknemers in Kapelle die vallen onder de regeling klein is, organiseren wij nu nog geen bijeenkomst in Kapelle. Mocht u toch graag willen dat wij een en ander komen uitleggen, laat u dat dan even weten via bovenstaand emailadres of telefoonnummer.