Travel Unie International Nederland N.V.

ARKE BRENGT MET (OUD ...
ARKE BRENGT MET (OUD)VOETBALLERS DIVERSE ZONVAKANTIEBESTEMMINGEN IN EK-SFEER

Piet Schrijvers, Dennis de Nooijer, René van de Kerkhof e.a. aanwezig in Arke Holland-EK-Hoek

Unox, Heineken en Duyvis bouwen met Arke oranje EK-feest op diverse zonbestemmingen

Rijswijk, vrijdag 14 mei 2004 - Vakantiemerk Arke brengt deze zomer populaire vakantiebestemmingen in oranje voetbalsfeer met de 'Arke Holland-EK-Hoek'. Tijdens de wedstrijden van het Nederlandse elftal - die live op grote schermen zijn te volgen voor alle Arke vakantiegangers - geven diverse (oud)voetballers op tal van zonbestemmingen live commentaar. Tijdens de rust en na afloop analyseren zij de wedstrijd. Voetballers als Piet Schrijvers; René van de Kerkhof; Dennis de Nooijer; Simon Tahamata; en Hugo Hovenkamp zijn door Arke 'gecontracteerd' voor locaties in Portugal en Spanje. Arke werkt op diverse bestemmingen - die o.a. met Martinair worden aangevlogen - samen met bekende Nederlandse merken Heineken, Duyvis en Unox om er een waar 'Hollands' feest van te maken.

Op de Spaanse eilanden Mallorca, Tenerife en Gran Canaria kunnen gasten van Arke de wedstrijden van het Nederlands elftal live op grote televisieschermen volgen in de oranjegekleurde Arke Holland-EK-Hoek-en. Ook in de Portugese streek Algarve,op het Griekse eiland Kreta en de Turkse badplaatsen Alanya en Marmaris hoeven Arke-gasten de wedstrijden van Oranje niet te missen. Deze lijst wordt de komende tijd nog uitgebreid.

Oer-Hollandse sfeer
Op een aantal Arke bestemmingen geven (oud)voetballers deskundig commentaar en analyses tijdens de rust en na afloop van de wedstrijden. Zo gaat Piet Schrijvers naar de Algarve, net als René van de Kerkhof. Gaat Dennis de Nooijer naar Gran Canaria; en zijn Hugo Hovenkamp en Simon Tahamata op Mallorca. De (oud)spelers bieden de Arke-gasten natuurlijk ook alle kans voor foto's, handtekeningen en gesigneerde voetballen of voetbalshirts. Deze oer-Hollandse gezelligheid wordt feestelijk ondersteund met het nodige lekkers van bekende Nederlandse merken als Heineken, Duyvis en Unox. "Een Hollands biertje, borrelnootjes en knakworsten zullen dan ook niet ontbreken tijdens de EK-wedstrijden van het Nederlandse elftal," aldus Mark van Nieuwkerk, marketingmanager namens Arke.

Speciale EK-aanbiedingen
Arke biedt speciale EK-arrangementen naar de bestemmingen waar deze zomer de 'Arke Holland-EK-Hoek' staat. Voorbeelden zijn een vijfdaagse vliegvakantie inclusief appartement (categorie: 3 sleutels) in Alanya voor slechts 99 Euro per persoon; en een driedaagse vliegvakantie inclusief appartement (categorie: 3 sleutels) op Mallorca eveneens voor maar 99 Euro per persoon. De aanbiedingen zijn boekbaar bij alle ANVR-reisbureaus, op de website www.arke.nl en via het Arke call center op 0900-8857 (0,25 cent pm).

---