Time : 9:19:00 AM
Date : Tuesday, May 11, 2004
Sender Name: VDAB

Evenement 15 jaar VDAB
Beste correspondent

Dit jaar viert de VDAB zijn 15-jarig bestaan. De VDAB stond de afgelopen 15 jaar niet stil en is voortdurend bezig met de uitbouw van een betere service voor zijn klanten.

Wij introduceren dit jaar zowel het kennismanagement als het competentiegericht denken in onze organisatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit jaar een mijlpaal wordt voor de VDAB. Op 14 mei 2004 besteden we ruime aandacht aan deze twee concepten.

Kennismanagement:
Met de introductie van een vernieuwd content management systeem is de beschikbare kennis binnen de VDAB beter toegankelijk, beheersbaar en deelbaar voor iedereen. Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de VDAB wordt hierom het nieuwe intranet geïntroduceerd. De doelstelling is dat elke VDAB-medewerker de mogelijkheid krijgt om binnen de 20 seconden het juiste antwoord te bieden op 80% van de vragen die door onze klanten gesteld worden.

Focus op competenties:
Vanaf april 2004 werd het competentiegericht denken in de VDAB-toepassingen geïntegreerd. Dit betekent meer dan alleen maar de introductie van een nieuwe denkwijze en werkprocessen voor de VDAB-medewerkers. Vanaf nu kunnen we onze klanten een nog betere en maatgerichte service verlenen.

U bent op 14 mei 2004 van harte welkom op onze persconferentie in Kinepolis Brussel (Eeuwfeestlaan 20 - 1020 Brussel). De persconferentie start stipt om 14 uur, maar u bent al welkom vanaf 12 uur waar we u een Vlaams buffet aanbieden.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan Nancy Vercammen, communicatiemanager VDAB, 0497 51 91 17.

Graag tot dan!

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Evenement 15 jaar VDAB1

Link to Press Release - NL