Gemeente Oosterhout

Golfbaan Landgoed Bergvliet

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat ter voldoening aan artikel 7.20 Wet Milieubeheer, met ingang van 14 mei 2004 het "Milieueffectrapport Golfbaan Landgoed Bergvliet" ter inzage ligt. Tevens ligt met ingang van die datum ter inzage het verzoek tot het voeren van een zelfstandige projectprocedure, die het mogelijk moet maken om deze golfbaan aan te leggen met toepassing van de vrijstellingsprocedure op grond van artikel 19 juncto artikel 19a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Het milieueffectrapport en eerdergenoemd verzoek zijn opgesteld in opdracht van de initiatiefnemers, de gebroeders Pheninckx, Salesdreef 3 te Oosterhout en ingediend bij het bevoegd gezag, de gemeenteraad van Oosterhout.

De initiatiefnemers hebben door indiening van eerdergenoemde stukken het voornemen kenbaar gemaakt om ter plaatse een 18-holes wedstrijdgolfbaan, een oefenbaan met 9 korte holes, een driving range en een clubhuis te realiseren. De omvang van het gebied bedraagt circa 55 ha.

Terinzagelegging

Het milieueffectrapport en het verzoek tot het voeren van een zelfstandige projectprocedure liggen vanaf 14 mei 2004 tot en met 11 juni 2004 ter inzage in het informatiecentrum van het stadhuis, Slotjesveld 1, van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 15.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Ook staat het rapport als pdf-bestand op deze website.

Gedurende genoemde periode kan een ieder ten aanzien van het milieueffectrapport en het verzoek tot het voeren van een zelfstandige projectprocedure schriftelijk gemotiveerde opmerkingen indienen.

Openbare zitting

Verder wordt op 26 mei 2004 om 20.00 uur een openbare zitting gehouden waarop een ieder opmerkingen kan inbrengen. Deze openbare zitting vindt plaats in het stadhuis.

De persoonlijke gegevens van degene die opmerkingen heeft ingediend, worden, indien hij daarom verzoekt, niet bekendgemaakt. Een verzoek daartoe moet worden ingediend bij de raad van de Gemeente Oosterhout.

Eventuele reacties via e-mail dienen daarnaast tevens schriftelijk en gemotiveerd te worden ingediend bij de Gemeente Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout.

Tegen betaling van de kosten worden, voor zover mogelijk, afschriften van de stukken verstrekt.

Oosterhout, 12 mei 2004.
Meer lezen Golfbaan Landgoed Bergvliet Milieueffectrapportage 25/5/2004