Politie Flevoland

Getuigenoproep overval

Almere 14-05-2004 - De politie is op zoek naar meer getuigen van de overval op een afhaaleetgelegenheid aan de Vlaardingenstraat maandagavond.

Twee nog onbekende verdachten kwamen maandagavond rond 21.00 uur de afhaaleetgelegenheid binnen. Ze bedreigden het personeel met een op een vuurwapen lijkend voorwerp en ging er vandoor met de kassalade. Deze werd even later aangetroffen met het geld er nog in.

Op het moment van de overval waren twee personeelsleden aanwezig in de zaak. Het geld - hoeveel is niet bekend - is aan de eigenaar teruggeven. De kassalade ging voor nader onderzoek mee naar het politiebureau.

De politie startte direct een onderzoek. Hoewel de politie beschikt over een signalement van de twee verdachten, is ze nog op zoek naar getuigen. Een buurt- en passantenonderzoek heeft te weinig informatie opgeleverd om dit misdrijf op te kunnen helderen.

Getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie, worden verzocht om contact op te nemen met de recherche van Almere Stad-West. Dit kan aan het politiebureau aan de Bartokweg of telefonisch via het nummer 0900 8844. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem op het gratis nummer: 0800-7000.