AutoRai

14-5-2004

Compact ruimtewonder nu nog rijker uitgerust

Mitsubishi introduceert een geheel nieuwe lijn voor de succesvolle Space Star. De modellen, die onder de namen Inform, Invite en Instyle in de showroom staan, zijn standaard nog rijker uitgerust dan voorheen.

Met name de aantrekkelijke Silver Pack uitvoeringen bieden veel value for money. Bovendien krijgt elke koper van een nieuwe Space Star tot en met 30 juni een navigatiesysteem ter waarde van
1.399,- cadeau!

De Space Star Inform, leverbaar in combinatie met een 1,3- en
1,6-liter benzinemotor heeft een indrukwekkende accessoirelijst. Zo is de auto o.a. voorzien van een boordcomputer, twee airbags, ABS en EBD, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. De Mitsubishi Space Star 1.3 Inform is al leverbaar vanaf 16.995,-. Een messcherpe prijs voor een zeer complete auto.

Inform Silver Pack
De Silver Pack uitvoering van de Inform voegt daar nog eens airconditioning, mistlampen voor, zilverkleurige accenten in het interieur en zilveren dakrails aan toe. Zowel de elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels alsmede de deurgrepen zijn in carrosseriekleur gespoten en maken van het uiterlijk van deze Space Star een stijlvol geheel. Instappen in een Space Star Inform Silver Pack kan vanaf 17.495,- Dit model is bovendien ook met 1,9-liter direct ingespoten dieselkrachtbron te bestellen.

Luxueuze Invite Silver Pack
De Invite Silver Pack is er met een 1.6-liter benzinemotor of een
1,9-liter High-Power dieselmotor. Het model is gebaseerd op de Inform Silver Pack maar vult het uitrustingsniveau aan met aantrekkelijke accessoires: luxueuze interieurbekleding, een middenarmsteun voor en achter, een opberglade onder de passagierstoel voorin en in carrosseriekleur gespoten sideskirts. De Invite Silver Pack is leverbaar vanaf 18.495,-

Sportieve Instyle Silver Pack
De sportieve Instyle Silver Pack is voorzien van een krachtige
1.8-benzinemotor. Dit pakket omvat verschillende extra accessoires, nog boven op het Invite pakket. Zo is deze Space Star voorzien van 15-inch lichtmetalen velgen, een met leder afgewerkt vierspaaks stuurwiel, sportief getinte interieurbekleding en zij-airbags. De Instyle Silver Pack is verkrijgbaar vanaf 19.795,-.