Ingezonden persbericht

Gratis voetbalpool op www.ek-2004.com

HELLEVOETSLUIS, 20040514 -- Tot 11 juni kan iedereen die een voorspelling wil doen over het EK-voetbal in Portugal, gratis een voetbalpool invullen op de site www.ek-2004.com. Wie zullen de kwartfinales en halve finales bereiken? Welke twee landen bereiken uiteindelijk de finale, en wie wint het EK? Hoeveel gele en rode kaarten zullen uitgedeeld worden? Iedereen kan een gokje wagen en de gratis voetbalpool invullen.


De site www.ek-2004.com biedt meer dan alleen de gratis voetbalpool. Het is dé site waar men terecht kan voor alles wat met het EK-voetbal te maken heeft. Er zijn nieuwtjes en allerlei informatie te vinden over het EK. Statistieken, speelschema's, wedstrijduitslagen en een live scoreboard maken deel uit van de website. Ook is er informatie te vinden over alle deelnemende landen, en over de geschiedenis van het EK-voetbal.

Voor wie dit nog niet genoeg is, en constant op de hoogte wil blijven? Het is mogelijk je op de site www.ek-2004.com in te schrijven voor een nieuwsbrief. Zodra er dan leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden omtrent het EK zijn, krijg je die gemaild.




Ingezonden persbericht