Politie Flevoland

Vermiste jongen

Luttelgeest 15-05-2004 - Op het Asielzoekerscentrum Luttelgeest wordt sinds vrijdagmiddag 17.00 uur een 4-jarige jongen vermist. Zijn fietsje is inmiddels gevonden nabij de Kuindertocht, een water dat langs het AZC loopt.

Om 22.00 uur werd de politie in kennis gesteld. Direct hierop werd een eerste zoekaktie opgestart, waarbij een speurhond en duikers van de brandweer werden ingezet. Op aanwijzing van de speurhond onderzochten duikers een gedeelte van de Kuindertocht, helaas zonder resultaat. Halverwege de nacht is de zoekaktie afgebroken.

Zaterdag wordt de zoekaktie voortgezet waarbij zo mogelijk een helicopter van de KLPG zal worden ingezet.

Oproep
Vrijdagmiddag en -avond hebben langs de Kuindertocht meerdere vissers aan het water gezeten. De politie van Noordoostpolder wil graag zo snel mogelijk met deze vissers in contact komen. Uit hun verklaringen kan mogelijk worden opgemaakt in welke richting gezocht moet worden. Dus vissers van Nederland: heeft u vrijdagmiddag aan de Kuindertocht bij Luttelgeest gezeten, meld u. Ook al heeft u niets bijzonders gezien, toch kan uw verklaring waardevol zijn. U kunt contact opnemen met Politie Noordoostpolder via het algemene nummer 0900 - 8844.