Politie Zeeland


O-4746-2004 VERKEERSCONTROLE

Vrijdag werd controle gehouden op de Zanddijk in Yerseke en in de Dorpsstraat in Krabbendijke.
In totaal werden twee fietsers bekeurd voor het niet voeren van verlichting en een bromfietser voor het rijden zonder helm.


Z-4747-2004 AUTO TEGEN LANTAARNPAAL

In de Spuistraat in Terneuzen reed zaterdag om 05.38 uur een 20-jarige automobilist uir de gemeente Terneuzen tegen een lantaarnpaal.
Hij kwam vanaf de Burgemeester Geillstraat en zag in de Spuistraat een oplegger staan. De man week uit en kwam tot stilstand tegen een aan de linkerzijde van de weg staande lantaarnpaal, hierbij raakte zijn auto beschadigd. De automobilist bleek meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben en kreeg een rijverbod van 1 uur.


Z-4748-2004 VERNIELING AAN AUTO

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden van een personenauto in de 's Gravenstraat in Clinge een ruit en een van de spiegels vernield.
Het schadebedrag is onbekend.


Z-4749-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de Zoutestraat in Hulst kreeg een 29-jarige automobilist uit Hulst zaterdag om 01.30 uur een rijverbod van drie uur omdat hij meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.


O-4750-2004 AUTO IN DE SLOOT

Op de Oranjeweg in Goes raakte zaterdag om 02.14 uur een personenauto met daarin vijf personen in de sloot.
De bestuurder, een 18-jarige inwoner van de gemeente Borsele, reed over de Ringbaan Oost en nam de bocht bij de Oranjeweg met te hoge snelheid. Hierdoor reed hij over een verhoogde verkeersdrempel en belandde ondersteboven in de sloot. Zowel de bestuurder als de inzittenden, een 17-jarige inwoonster van Goes en twee inwoonsters van 16 en 17 en een 17-jarige inwoner uit de gemeente Borsele, konden de auto zonder letsel verlaten. De auto zelf is geheel vernield.


Z-4751-2004 AUTOSPIEGEL VERNIELD

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd van een personenauto in de Noordstraat in Zaamslag een spiegel vernield.
Hierdoor ontstond een deukje in het portier. Het schadebedrag is onbekend.


W-4752-2004 AANHOUDING IN VLISSINGEN

In de Presient Rooseveltlaan in Vlissingen werd zaterdag om 00.20 uur een 17-jarige Vlissinger aangehouden wegens baldadigheid.
Hij trapte een voetbal tegen een politievoertuig en verzette zich daarna tegen zijn aanhouding. De Vlissinger kreeg een bekeuring.