2e persbericht van zaterdag 15 mei 2004

Eindhoven 15-05-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Inbraak in woning

In een woning aan de Coendersberglaan is tussen vrijdag 11.00 uur en zaterdag 12.30 uur ingebroken. De dader is binnengekomen door een raam dat op kiepstand stond open te breken. Uit de woning werden onder meer een laptop, een GSM, een agenda, zes DVDs, een digitale fotocamera, een DVD-speler, sieraden en ruim 100 euro weggenomen.

Lieshout: Gereedschap gestolen

In een schuur behorende bij een woning aan de Sonseweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. De dader kwam binnen door een raam open te breken. Uit de schuur werden onder meer twee kettingzagen, twee boormachines, twee slijptollen, een schuurmachine en een bosmaaier gestolen.

Mariahout: Inbraak in schuur

In een schuur op het erf van een woning aan de Broeksteeg is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Diverse gereedschappen werden weggenomen uit de schuur. De dader kwam binnen door een deur open te breken.

Son: Bestelbus gestolen

Vanaf de Crocusstraat is tussen vrijdag 22.30 uur en zaterdag 7.10 uur een witte Hyundai H100 met het kenteken VH-HX-49 gestolen.

Valkenswaard: Woninginbraak

In een woning aan de Warande is tussen vrijdag 22.45 uur en zaterdag 7.15 uur ingebroken. De dader kwam binnen met een valse sleutel. Uit de woning werden een GSM, ruim 400 euro en enkele pasjes weggenomen.