Ingezonden persbericht


WWW.CMSCONGRES.NL

PERSBERICHT

Eindhoven, 5 april 2004

Geachte redactie,

Gezien het enorme succes van de eerste twee edities op 15 mei en 25 november 2003, organiseert het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) op dinsdag 25 mei 2004 alweer de derde editie van het jaarlijkse congres met expositie

Content Management Systems.

Vooraanstaande deskundigen zullen tijdens het congres ingaan op de actuele ontwikkelingen en trends op het gebied van Content Management en Content Management Systemen (CMS). Hierbij wordt zowel gekeken naar de problematiek van Web Content Management als Enterprise Content Management (ECM) en wat een CMS als marketing- en communicatietool voor úw organisatie kan betekenen!

Extra aandacht voor de praktijk
Het selectie- en implementatietraject speelt een cruciale rol. Immers, hoeveel bedrijven zijn al bezig met een tweede CMS? Hoe kiest u nu het juiste CMS? Bij wie liggen de verantwoordelijkheden? Welke functionaliteiten zijn voor uw organisatie van belang? Kiest u voor strak of flexibel, open of closed, alles in een of juist niet? Waar moet u rekening mee houden en hoe zorgt u voor interne draagkracht? Hoe voorkomt u financiële tegenvallers en bepaalt u uw Return On Investment (ROI)?

Op bovenstaande en andere vragen zullen deskundigen als Erik Hartman (Hartman Communicatie), Bert Mulder (InformatieWerkPlaats), Paul Baan (Cap Gemini Ernst & Young) en Rob Peters (TU Delft) antwoord geven. Bovenstaande vragen worden tevens toegelicht aan de hand van een aantal praktijkcases van onder andere:
* AEGON;

* Het Innovatieplatform;

* Maetis Arbo;

* Partij van de Arbeid en

* Randstad Holding.
Zij belichten in hun lezing wat de succesfactoren en valkuilen waren bij hun selectie- en implementatietraject.

Daarnaast maakt u tijdens de parallelsessies van het programma kennis met de diverse hoogwaardige oplossingen die er op het gebied van content management op de markt zijn. Voor demonstraties of specifieke vragen kunt u terecht op de uitgebreide expositie (http://www.hetforum.info/cms/html25052004/participanten_cms.html).

Kortom, met een bezoek aan deze dag is men in één keer op de hoogte van het aanbod van content management systemen en de mogelijkheden ervan voor de organisatie!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van Content Management Systems op zou willen nemen in uw blad. Indien u op andere wijze aandacht wilt besteden aan de onderwerpen van het congres, bijvoorbeeld door interviews met één of meerdere sprekers, verneem ik dat graag van u. Natuurlijk is een journalist van uw blad van harte welkom op deze dag. Ik verzoek u mij dit wel van tevoren te laten weten zodat wij (uiteraard kosteloos) een plaats kunnen reserveren.

Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.CMScongres.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040 - 212 94 99 of joke@ckc-seminars.nl

Met vriendelijke groet,

Centrum voor Kennis Communicatie

Joke Rosier, Project Manager