Nighttown Rotterdam

ZA 15.05 THE RIPLETS HEY MICKEY REMIXES RELEASEPARTY (B) (C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

In 2003 hebben The Riplets getoerd, getoerd en nog eens getoerd. De dames waren niet te stoppen met hun rock'n'roll beat. De afgelopen weken waren zij even actief op een ander vlak. Gevierde dj's als Lady Aïda hebben hun laatste single door de dansmangel gehaald. Het resultaat is een 12" vol drum 'n bass, techno, electro en dancehall. En een leuk feestje om deze op de dansvloer te testen.

Het begon allemaal tijdens de opnamen van het tweede Riplets-album Love Special Delivery Boy (uitgbracht door U-Sonic): Producer Vincent Koreman kreeg het idee om een remix te maken van het nummer Hey Mickey. The Riplets vonden het een te gek idee, want Hey Mickey zou de single worden. De remix van RA-X was zo vet dat Lady Aïda hem op haar weblog bij 3voor12 knalde en zelf ook de kriebels kreeg een mix te doen. Zo bedacht, zo gedaan, en haar versie die samen met B2 is gemaakt, krijgt iedereen aan het billenschudden. Kort daarop volgden de fijne remixes van Rude 66 (supersexy elektro), Vinyl Crushers (duistere drum 'n bass) en David Gilmour Girls (go-go-disco).

Al deze remixes en het orgineel van The Riplets worden uitgebracht door G 'n J Recordings op een 12" onder de naam The Riplets 'Hey Mickey Remixes'. Voor wie deze 12" bedoeld is? Voor alle Punx, Electro-heads, Drum 'n Bass-dudes, Techno-mothers en Dancehall-lovers! Op 15 mei wordt de release gevierd van The Riplets 'Hey Mickey Remixes' in de Basement in Rotterdam, waar alle artiesten van de remixes optreden en het vinyl voor het eerst te krijgen is.

ZA 15.05 The Riplets Hey Mickey Remixes Releaseparty

Aanvang 22.00 uur
EUR 6,-

Voorverkoop bij Ticket Service, Triple Vision en Velvet in Rotterdam

www.nighttown.nl / www.riplets.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --