ChristenUnie


Vriendendag Tweede Kamerfractie 15-05-2004

Op zaterdag 15 mei is het zover! De ChristenUnie geeft de 'Vrienden van de fractie' met een gevarieerd en interessant programma een kijkje in de keuken van de vaderlandse politiek. Hebt u nog vragen over deze 'Vriendendag'? Misschien worden ze met onderstaande tekst beantwoord...

Krijg ik een bevestiging?
U ontvangt geen bevestiging van uw aanmelding. Als u de aanmeldingsbon hebt ingestuurd, wordt er op u gerekend en bent u van harte welkom.

Hoe ziet het programma eruit?
Het programma begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het ontvangstcomité is vanaf 10.30 uur paraat om bezoekers in te schrijven. Daarvoor moet u zich melden bij de ingang Plein 2. Op het programma staan 'vragenuurtjes' (o.l.v. Gert Schutte), 'talkshows' en 'rondleidingen'. Voor de kinderen is er een grappige en luchtige verrassing. Bij de entree ontvangt u een programmaboekje met informatie over alle 'tijden en plaatsen'.

Moet ik een lunchpakketje meenemen?
Voor een lunch wordt gezorgd. Tussen 12.00 en 14.00 uur kunt u deze afhalen bij de catering in de grote hal van het Tweede-Kamergebouw.

Hoe kom ik bij het Tweede-Kamergebouw?
U kunt het best naar Den Haag reizen per Openbaar Vervoer. Vanaf het Centraal Station loopt u in ongeveer 10 minuten naar de Tweede Kamer. Bij de hoofduitgang steekt u het stationsplein over en gaat u linksaf de Herengracht op. De Herengracht gaat over in Lange Poten. Halverwege de Lange Poten ziet u aan uw rechterhand het Plein met daarop het beeld van Willem van Oranje. Recht tegenover dit beeld is de ingang van het Tweede-Kamergebouw.

Als u toch met de auto komt, rijdt u via de A12 Den Haag in. Aan het einde van de A12 gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Zuidhollandlaan op. Vervolgens linksaf de Koningskade en rechtsaf de Korte voorhout op. Even voorbij de Amerikaanse ambassade (aan uw rechterhand - herkenbaar aan de beveiligingshekken) gaat u linksaf de Lange Houtstraat in en rijdt u vanzelf de parkeergarage onder het Plein in.

---