Ingezonden persbericht


P e r s b e r i c h t

Den Haag, maandag 10 mei 2004

Het Forepark gaat de lucht in

Ontdek het nieuws van morgen en verras er uw lezers mee. Het Forepark zindert. De autodealers van het Forepark nodigen u van harte uit op zaterdag 15 mei (van 10.00 uur tot 17.00 uur) of op zondag 16 mei (van 12.00 uur tot 17.00 uur).

Deze dagen vindt er een werkelijk uniek evenement plaats op het Forepark in Den Haag. De acht Top Dealers op deze Top Locatie, presenteren hun Top Occasions tijdens een bijzonder evenement.

Nog nooit was het vergelijken tussen de occasions van deze Top Merken zo eenvoudig. En wie een Top Occasion aanschaft mag gelijk instappen voor een spectaculaire helikoptervlucht boven de regio

Maar er gebeurt veel meer deze dagen. Naast het ruime aanbod occasions treft u op iedere vestiging wel iets bijzonders aan. Mode, wijn, kaviaar, kunst, antiek, brillen, motorfietsen, sloepen, meubelen, etc. etc. Voor werkelijk iedereen die van de goede dingen van het leven geniet is er deze dagen wat te beleven. En daarbij is er natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht.

De pers wordt uitgenodigd voor een rondvlucht in de helikopter

Uiteraard hopen we dat u dit unieke evenement in de media wilt aankondigen of hier achteraf over wilt communiceren. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een rondvlucht in de EC 120B Colibri PH-KGH, de nieuwste en meest stille éénmotorige turbinehelikopter ter wereld. Vanuit deze Colibri heeft u een schitterend uitzicht over het Forepark. Een schitterend fotomoment en een bijzondere belevenis in één.

U kunt zich inschrijven door een reply op deze e-mail, met bevestiging van uw komst en het aantal personen te zenden naar v.vdgraaf@bmwdh.nl

Voor meer informatie,

Ingezonden persbericht