PIET KLERKX KEUKEN- EN SANITAI

Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld geeft 4 Fiat Panda's weg

Zaterdag 15 mei vindt er een unieke en feestelijke prijsuitreiking plaats bij Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld. Er worden die dag maar liefst 4 Fiat Panda's weggeven. Een bijzondere gebeurtenis want nog nooit werd er zo'n grote prijs weggeven.

Deze spectaculaire prijsuitreiking is de afsluiting van een uiterst succesvolle actie die Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld gedurende 4 weken heeft gevoerd. Tijdens de 'Panda Actie' maakte iedereen die een keuken of Badkamer kocht, kans op het winnen van een Fiat Panda, auto van het jaar 2004!

Voor iedere duizend euro ontving men een lot. Aan het einde van de week werd de winnaar van die week bekend gemaakt. De prijsuitreikingen vonden iedere week in een ander filiaal van Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld plaats. De eerste bij Piet Klerkx Keukenwereld in Waalwijk, de volgende bij Sanitairwereld, daarna in Amersfoort en tot slot de laatste weer bij Keukenwereld in Waalwijk.

De trekking werd verricht door iemand uit het publiek. Deze persoon werd gevraagd een lot uit de bak te halen. In totaal zijn er 4 klanten van Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld die de gelukkig winnaar zijn geworden van een Fiat Panda.

Tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 15 mei zullen de 4 Fiat Panda's op feestelijke wijze worden overhandigd aan de winnaars. De uitreiking begint om 10.00 uur bij Piet Klerkx Keukenwereld in Waalwijk, Prof. Lorentzweg 4.

Een bijzondere actie die ook past bij een bijzondere keuken- en badkamerzaak. Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld heeft de grootste showroom van heel Europa. Er staan meer dan 350 keukens en badkamers opgesteld. Daarnaast heeft Piet Klerkx Keuken- en Sanitairwereld een enorme collectie tegels. Als u hier niet slaagt, slaagt u nergens.

=============================================