TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 11-05-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 15 mei
Radio 2 - 16.00 uur

RUTH JACOTT TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 15 mei heeft TROS MUZIEKCAFÉ een vleugje songfestival op het programma staan. Presentator Hadassah de Boer ontvangt Mark Dakriet. Hij werd bekend met de groep Replay en hij komt een duet zingen met niemand minder dan oud-songfestivaldeelneemster Ruth Jacott.

Bauer is te gast! Dat wil zeggen, het popduo Bauer. Bauer werd gestart door Berend Dubbe. Hij maakte voorheen deel uit van de succesvolle groep Bettie Serveert. Inmiddels loopt het duo alweer zo'n vijf jaar mee in de Nederlandse muziekindustrie. In TROS MUZIEKCAFÉ laten ze wat horen van hun laatste album.

De Auratones spelen jazz gebaseerd op de Blue Note-muziek van de jaren zestig en zeventig. Achter de Auratones zitten onder anderen Tjeerd van Zanen en Rolf Delfos, beiden bekende musici in Nederland.

De winnares singer/songwriter van De Grote Prijs van Nederland, Marike Jager, brengt een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ. In mei begint haar clubtour door het Nederlandse popcircuit en zaterdag vertelt zij hier meer over. Uiteraard laat zij de luisteraars ook genieten van haar muzikale talenten.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl




TROS