Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wereldpremière Tiësto album 'Just Be' in Nokia Dance Department

Hilversum 13 mei 2004- Het bestbeluisterde en meest onderscheiden dance-programma van de Nederlandse radio, Nokia Dance Department, heeft aanstaande zaterdag 15 mei de wereldpremière van een aantal exclusieve tracks van het allernieuwste Tiesto album. 'Just Be' is de opvolger van Tiësto's eerste artiestenalbum 'In my memory'. Op het album staan tien zeer uiteenlopende tracks die allemaal de Tiësto touch hebben die we van hem gewend zijn. Naast de bekende up-tempo tracks zoals de voormalige nummer 1 hit 'Traffic' staan er ook een aantal rustigere tracks op.

Ook is zijn nieuwste hitsingle 'Love Comes Again' op het album terug te vinden. Voor deze single is Tiësto een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse zanger/producer Brian Transeau (BT), die de vocalen verzorgt van de nieuwe track. Tevens staat ook zijn langverwachte versie van 'Adagio for Strings' op het album. Het betreft een door Tiësto gemaakte remix van het klassieke werk van Samuel Barber, en is het sluitstuk van het album 'Just Be' dat vanaf 17 mei in de winkel ligt.

Tiësto: 'Dit album geeft mij een ontzettend goed gevoel, het is voor mij een indicatie dat ik me steeds verder ontwikkel als producer'.

Wessel van Diepen: 'Ik ben er trots op dat er ook voor Tiësto maar een programma ter wereld is waar hij zijn nieuwe kindje het levenslicht wil laten aanschouwen". Luisteren dus! Zaterdag vanaf 20:00 uur. '

Nokia Dance Department

Wessel van Diepen brengt elke zaterdagavond van 20 tot 24 uur de heetste, de meest exclusieve en de meest actuele danceplaten ten gehore in Nokia Dance Department op Radio 538.