Digitale Gemeente Houten

MeiMarkt met start verkoop Verbouwingswijn

donderdag 8 april 2004 - Bron: jrvdwerf

Op zaterdag 15 mei organiseert Actief van de Samen op Weg gemeente weer de jaarlijkse 2e HandsMarkt in Houten. De inkomsten worden gebruikt voor de restauratie van het dak van de Opstandingskerk aan het Kant.

De MeiMarkt begint om 10.00. Er zijn een twintigtal goed gesorteerde kramen met o.a. speelgoed, spellen, antiek, keukenspullen, glaswerk, electra en boeken. Daarnaast kunt u loten kopen voor het Rad van Avontuur en mooie prijzen winnen. Er is ook verkoping per opbod van waardevolle spullen en kinderen kunnen zich laten schmincken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht: koffie / thee / limonade met zelfgemaakte taart, soep & wafels. Bovendien is er een speciale wijn te koop waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de verbouwing. De rode en witte kwaliteitswijn kost 5 per fles.

U bent welkom tot 15.00 op het parkeerterrein op het Kant. Bij slecht weer houden we de markt binnen in de Opstandingskerk.

Voor deze MeiMarkt kunt u ook spullen aanleveren. Heeft u bruikbare spullen, dan kunt u die brengen op dinsdag 11 mei, donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei in de Opstandingskerk aan het Kant van 19.30 21.00. Onder de brengers van de spullen worden een paar prijzen verloot!! Indien het aanleveren van de spullen lastig is voor u, kunt u een afspraak maken met Corrie Murray om vrijdag 14 mei s avonds de spullen te laten ophalen. Telefoon: 697 2662.
Heeft u vragen over de 2e HandsMarkt dan kunt u ook mailen naar ocdevrij@hetnet.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).