Dienstenbond CNV

Voorstellen CAO Oranjewoud 2004
29-04-2004

Per 1 juni 2004 is de looptijd van de huidige CAO Oranjewoud verstreken. Vanaf 12 mei wordt er onderhandeld over een nieuwe CAO.

Bijgaand vindt u de concept wijzigingsvoorstellen voor de CAO. Onze voorstellen staan in het teken van het Centraal Akkoord dat landelijk tot stand is gekomen tussen bonden, werkgevers en overheid. Kern daarvan is een nullijn in de loonontwikkeling in ruil voor het laten vallen van kabinetsplannen om de sociale zekerheid verder uit te kleden en vroegpensioen onmogelijk te maken.

Een voordeel lijkt mij dat nu ook Oranjewoud meer geneigd zal zijn om aan te sluiten bij wat landelijke normen in CAO overleg. Wellicht dat de CAO daardoor minder moeizaam tot stand komt dan in het voorgaande jaar.

Zoals gebruikelijk kunt u zich uitspreken over de voorstellen. U kunt mij mailen naar s.vandervelde@cnvdibo.nl Uw mening moet daarmee tot definitieve voorstellen leiden.

Ik zie uw reactie graag tegemoet voor 15 mei 2004.

Tenslotte
Verspreiden of kopiëren van deze tekst is prima. Collegas die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend een informatiepakket opvragen via telefoonnummer (023)5651052. of lidworden via deze site!