Digitale Gemeente Houten

Korfballers Victum gaan met de korf de wijk in!

zondag 16 mei 2004 - Bron: Victum

Korfbal is een van de populairste sporten in Nederland. En dat is niet voor niets! Korfbal is immers een leuke, boeiende en bijzondere sport. Bijzonder, omdat korfbal, als een van de weinige sporten, gemengd (dames én heren in één team) gespeeld wordt.

Om u de mogelijkheid te geven om van dichtbij kennis te maken met korfbal trekt Korfbalvereniging Victum met de korf de wijk in. Op drie avonden worden in diverse wijken in Houten Zuid, met teams van zowel senioren als junioren, demonstratie wedstrijden gespeeld.

Ook kan het publiek zelf kennis maken met korfbal. Onder begeleiding van Victum-spelers en speelsters kunnen diverse onderdelen van het korfbal (zoal het schieten op de korf) eens worden uitgeprobeerd.

De demonstraties worden gegeven op het schoolplein van diverse scholen. Op de volgende locaties zullen de demonstraties plaatsvinden: Dinsdag 25 mei --- Ridderspoor
Woensdag 26 mei --- Fontein
Donderdag 27 mei --- Zonnewijzer
We beginnen op alle avonden om 18.45 uur. De demonstratie eindigt rond 19.45.

Kom kijken en meedoen en maak kennis met Victum. Victum is in de eerste plaats een korfbalvereniging maar we bieden meer. Victum organiseert tijdens het seizoen allerlei activiteiten voor jong en oud. Feestavonden, kamp maar natuurlijk ook tal van toernooien.

Meer informatie over korfbal en Victum in het bijzonder is ook te vinden op de website: www.victum.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).