Rijn & Venen 10.45 uur

Utrecht 16-05-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Onder invloed

MIJDRECHT Op zondag 16 mei heeft de politie rond 03.15 uur een 26-jarige vrouw uit Woerden aangehouden. Zij was met de auto op de Viergang tegen een paal in de berm gebotst toen zij uitweek voor een overstekende kat. De vrouw heeft de auto verlaten en is weggelopen. Een getuige waarschuwde de politie, die haar aangehouden heeft op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau blies zij 455 ug/l. Zij kreeg proces-verbaal en een rijverbod van vier uur.

Aanhouding na mishandeling

MAARSSEN De politie heeft zaterdag 15 mei rond 20.00 uur een 51-jarige man uit Maarssen aangehouden. De man had eerder die avond zijn ex-vriendin mishandeld. De man is meegenomen naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

Snelheidscontrole

MAARSSEN De politie heeft zaterdag 15 mei van 08.00 tot 09.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Zuilense Ring. De maximumsnelheid is hier 100 km/u. De hoogst gemeten snelheden waren 156 km/u en 150 km/u. Van beide bestuurders is het rijbewijs ingenomen. Daarnaast zijn nog vijf processen-verbaal uitgeschreven voor te hoge snelheid.

Lopen op vluchtstrook

ABCOUDE Een 39-jarige man uit Loenen aan de Vecht en een 25-jarige man uit Hilversum zijn zaterdagochtend rond 05.45 uur aangehouden opdat zij op de vluchtstrook van de A2 liepen. Met een proces-verbaal op zak konden zij via een andere route verder lopen.

Parkeren en beledigen
WOERDEN De politie heeft zondag om 01.15 uur een man aangehouden die een politieagent beledigde. De 26-jarige Woerdenaar had zijn auto op de stoep aan de Stationsweg geparkeerd en kreeg daar een bekeuring voor. De man werkte eerst mee, maar nadat aanwezige vrienden zich ermee begonnen te bemoeien, schold hij de agent uit. De man moest daarop mee naar het politiebureau.