Dodelijke verkeersongevallen

Uden/Oss 15-05-2004 - Zaterdagavond vond zowel in Uden als in Oss een dodelijk verkeersongeval plaats. In Uden kwam een motorrijder om het leven terwijl een Oss een passagiere uit een auto gedood werd.

UDEN - Zaterdagavond even na 17.30 uur is een 25-jarige man uit Vorstenbosch bij een ongeval om het leven gekomen. De man reed samen met twee andere motorrijders over de Rondweg in de richting Uden, Bitswijk. Juist na de kruising met de Industrielaan, kwam de man op de rijbaan voor het hem tegemoetkomende verkeer terecht. Daar kwam hij in aanrijding met een hem tegemoetkomende auto bestuurd door een 51-jarige man uit Uden. De motorrijder werd op slag gedood. De inzittenden van de auto moesten door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. De bestuurder is met verschillende botbreuken overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Drie andere inzittenden van de auto, 49, 32 en 23 jaar, uit Uden zijn licht gewond overgebracht naar een ziekenhuis.

OSS - Zaterdagavond kort voor 23.00 uur is een 70-jarige vrouw uit Den Dungen bij een ongeval om het leven gekomen. De vrouw zat in een auto die over de Cereslaan komende vanaf de richting Heesch reed en werd bestuurd door haar 79-jarige jarige echtgenoot. Bij de oprit naar de A59 wilde de man de A59 oprijden in de richting 's-Hertogenbosch. Bij het linksaf rijden heeft de man een auto, bestuurd door een 25-jarige man uit Grave, die vanuit Oss over de Cereslaan naderde over het hoofd gezien.
De vrouw werd bij het ongeval op slag gedood. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Oss. De twee slachtoffers moesten door de brandweer uit het wrak worden bevrijd. De man uit Grave bleef ongedeerd.