Politie Zeeland

W-4764-2004 VERNIELING

Tussen zaterdagnacht (zaterdag op zondag) 00.00 uur en zondagochtend 11.00 uur zijn twee bloempotten uit de voortuin bij een woning aan de Duinweg in Zoutelande weggenomen.
De potten zijn vernield teruggevonden aan de overzijde van de straat. De schade bedraagt tientallen euro's.

W-4765-2004 AANRIJDING IN AAGTEKERKE

Zondagochtend rond 11.40 uur vond er op de kruising Pekelingseweg, Rijsoordselaan in Aagtekerke een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 38-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Rijsoordselaan en wilde rechtdoor de Pekelingseweg oversteken en de Koekoeksweg inrijden.
Hierbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 56-jarige automobiliste uit de gemeente Veere.
Er was alleen lichte materiële schade.

Z-4766-2004 BEKLADDING

In de nacht van zaterdag op zondag zijn aan de Torenberg en Kasteelstraat in Zaamslag diverse auto's en objecten (zoals buitenlampen) met verf beklad.
Vijf personen deden aangifte van bekladding.
Ook zijn er bekladdingen gedaan op objecten van de gemeente, zoals trottoirs en lantaarnpalen.
Het totale schadebedrag is nog onbekend.

W-4767-2004 DIEFSTAL UIT CAMPER

Tussen zaterdagnacht (zaterdag op zondag) 01.00 uur en zondagochtend 08.40 uur is er ingebroken in een camper die op een parkeerterrein aan de A58 bij Arnemuiden stond.
De eigenaar van de camper en zijn gezin lagen in de camper te slapen.
Uit het voertuig is een rugzak met daarin waardepapieren, enkele honderden euro's, een mobiele telefoon en gereedschap weggenomen.
De rugzak werd dezelfde ochtend ter hoogte van Kruiningen op de A58 gevonden. In de rugzak zaten nog enkele waardepapieren.
Er is geen braakschade aan de camper.

Z-4768-2004 BRANDSTICHTING

Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en zondagochtend 09.15 uur is bij een sportvereniging aan de Sportlaan in Zaamslag een winddoek, wat lang een hekwerk gespannen was, in brand gestoken.
Hierdoor raakten diverse reclameborden beschadigd en is het hekwerk op verschillende plaatsen verbrand. Het totale schadebedrag is nog onbekend.

W-4769-2004 VERNIELING

Tussen zaterdagnacht 01.00 uur en zondagochtend 09.00 uur zijn twee ruitjes in de deur van een woning aan de Noordendolfer in Zoutelande vernield.
Het totale schadebedrag is nog onbekend.



Politie Zeeland