Politie Zeeland


O-4775-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.25 uur is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland aan de Hogezoom in Renesse gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.


Z-4776-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.05 uur is een 56-jarige automobilist uit Knokke-Heist (B) aan de Westlangeweg in Hoofdplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,7 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 3 uur.


W-4777-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur is een 21-jarige automobilist uit Oost-Souburg aan de Poelendaelesingel in Middelburg gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.


O-4778-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur is een 34-jarige automobilist uit Goes aan de Thorbeckelaan in zijn woonplaats aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 1,8 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.


Z-4779-2004 AANHOUDING IN TERNEUZEN

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.05 uur is een 23-jarige man uit de gemeente Hulst aan de Nieuwstraat in Terneuzen aangehouden.
Agenten zagen de man door een gesloten verklaring fietsen. Toen ze hem staande hielden en wilden bekeuren weigerde de man zijn personalia op te geven.
Hierop werd hij aangehouden. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.


W/O 4780-2004 VISSERIJCONTROLE

Zondagmiddag hield de politie, in samenwerking met de Federatie Zuidwest Nederland (hengelsportvereniging) een controle op o.a. documenten, vissen met teveel hengels en verboden vismiddelen.
De controle werd gehouden op het Veersemeer en aan de oevers in de gemeenten rondom het Veersemeer.
In totaal zijn 54 sportvissers gecontroleerd. Van hen bevonden 13 personen zich met een vaartuig op het Veersemeer.
Bij de controle zijn 10 processen-verbaal uitgeschreven voor het niet hebben van een vergunning, vissen zonder sportvisakte en vissen met teveel hangels en verboden aas.

Er zullen meerdere controles volgen in samenwerking met andere instanties zoals AID, KLPD, SBB en Waterschap.